Sopar amb Salvador Cardús


En aquest enllaç teniu un resum de l’acte  penjat al youtube  cardús a VNG

El dimecres 22 de setembre vam convidar a sopar al restaurant La Fassina de Vilanova al Salvador Cardús. Erem en total 51 persones. Va ser un sopar molt agradable, En Cardús ens va explicar que se sent proper a Reagrupament . Respecte a la tan parlada divisió del vot independentista ens va explicar que no confia en les tres persones que dirigeixen el projecte de SCI i que hi veu moltes coses sospitoses i que grinyolen. Ens va explicar que l’error de Reagrupament va ser esperar massa temps a una persona com l’ex-president del Barça, que no era ni reagrupada i que té un caràcter inestable. Respecte a ERC ens va manifestar la seva decepció per la forma d’actuar dels dirigents d’aquest partit, del qual ara mateix se’n sent molt lluny. En Cardús es va mostrar esperançat de cara al futur i ens va animar a seguir treballant per la independència de Catalunya.

Els Comentaris estan tancats