Parada de Reagrupament Garraf a la Rambla de Vilanova i visita als amics del Baix Camp


El dissabte 16 d’octubre vam tornar a muntar una parada a la Rambla de Vilanova i la Geltrú. Va ser novament un èxit. Vam poder informar a molta gent de l’acte que farà el proper divendres a Vilanova En Joan Carretero, vam repartir globus , constitucions i vam informar a moltíssima gent del nostre projecte de país.

Al nou local de Reagrupament al Baix Camp, amb el Xavier Todó, Jaume Font, Pau Gort i d'esquena En Jordi Gonzàlez Castells, fill del patriota Manuel Gonzalez Alba , que va morir en els fets del sis d'octubre

Per la tarda un dels nostres associats va anar al dinar que muntaven els reagrupats del Baix Camp a Almoster… es va posar les botes. A la inauguració del local de Reagrupament a Reus hi vam anar tres reagrupats del Garraf. Ens ho vam passar molt bé xerrant amb el Pau

D'esquena Ferran Pujol i Jordi Gonzàlez Castells, de front el Xavier Todó , el Jaume Font i el Pau Gort

Gort, el Marc Cros, el Xavier Todó o el Ferran Pujol. El vermut de Reus estava boníssim i vam provar el Plim , una beguda exclusiva de la capital del Baix Camp. Des d’aquí volem felicitar als reagrupats del Baix Camp per la magnífica feina feta.

Marc Cros, Pau Gort i Jaume Font... el Joan Carles Mestre, de Vilanova, també va venir però no apareix a les fotos, esperem que no sigui un vampir d'aquells que són transparents a les fotos

Els Comentaris estan tancats