Exitós Homenatge a Francesc Macià a Vilanova i la Geltrú. (Part I)


Per preparar l’homenatge a Francesc Macià al Teatre Círcol Catòlic de Vilanovavam fer una gran inversió, 500 cartells, centenars de díptics, tres pancartes, dues parades informatives i algunes accions més. L’ajuntament de Vilanova, sempre servicial, ens va fer despenjar una pancarta i ens va demanar que una altra pancarta la recoloquèssim. Vam fer tantes encartellades que se’ns va acabar la cola i vam quedar del tot empastifats, això sí, tot Vilanova va quedar plena de cartells nostres.

A les fotos tenim les pancartes en diferents posicions, gràcies a l’Ajuntament, el company Manel Pascual saludant als “amics” de l’ajuntament i la parada amb la furgoneta que vam muntar el mateix dia 22 d’octubre amb l’amic Jordi Roig del Maresme.

Els Comentaris estan tancats