Rut Carandell, Carles Móra i Joan Canadell al Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú


Dimarts vam fer un acte molt emotiu al Círcol Catòlic, presentat pel Jaume Claramunt, de l’Alt Penedès, el Lluís Naval del Baix Penedès i el Carles Serra, del Garraf, érem unes 130-140 persones, aquí teniu la crònica:

La cap de llista de Reagrupament per Barcelona, Rut Carandell, va declarar aquest dimecres que “tenim una urgència històrica: necessitem un país lliure, però amb una democràcia de qualitat”. Carandell considera que ambdues coses (independència i democràcia) han d’anar lligades perquè quan siguem independents “volem un país que estigui entre els millors”. La cap de llista va fer aquestes manifestacions en un acte a Vilanova, acompanyada de l’alcalde d’Arenys de Munt,  Carles Móra, i el secretari del Cercle Català de Negocis, Joan Canadell, números 2 i 5 respectivament.

“Hi ha un líder d’una formació que s’autoprocalma ‘valent’ i té raó: ‘va lent’ en el procés d’independència”

Carandell també va glossar la figura de les dues persones que l’acompanyaven perquè “cal gent que es mulli pel país, com en Joan Canadell, secretari i fundador del CCN, i Carles Móra, que des d’un petit poble del Maresme es va enfrontar a tot un Estat”, va dir, fent referència al destacat paper que va jugar Móra com a alcalde d’Arenys de Munt, municipi que fou el primer a fer una consulta per la independència. La cap de llista va oposar el coratge i determinació de Móra i Canadell al d’altres formacions que fan proclames buides de valentia en la defensa de Catalunya: “hi ha un líder d’una formació que s’autoprocalma ‘valent’ i té raó: ‘va lent’ en el procés d’independència”, va ironitzar fent referència a l’eslògan electoral d’aquesta formació.

Els Comentaris estan tancats