Nova Junta Comarcal del Garraf


Comarcal Reagrupament Garraf Seguint amb la renovació de les diferents coordinadores de Reagrupament pel territori, aquest dimecres Enric Sanchez ha estat escollit coordinador de la junta del Garraf. Juntament amb ell, els altres membres de la nova junta són Rosa Fonoll (Alcaldessa de Cubelles), coordinadora segona, Jordi Morer, Secretari, Joan Torres, tresorer i Gabriel Pons, Jordi Comas i Xavier Ricomà, com a vocals.

L’acte s’ha fet a Vilanova i la Geltrú i ha comptat amb la presència del Coordinador Nacional de Territori, Vicenç Julià i del responsable de l’anterior coordinadora del Garraf, Quim Llamusí. Tots els assistents han destacat el paper important que de seguir treballant Reagrupament, com a impulsor del procés endegat a Catalunya cap a l’estat propi.

Els Comentaris estan tancats