Hi tornem a ser. Només érem de vacances.


Aquest serà un estiu que tots els reagrupats recordarem. Les vacances han estat plenes de noticies que a voltes ens han amoïnat, ens han posat neguitosos i ens han donat una mica de cor agre. Ara, però, les vacances s’han acabat i ens tornem a posar en marxa, el neguit deixa pas a les ganes de treballar per continuar la tasca de fer conèixer Reagrupament a la resta de municipis de La Garrotxa on encara no hem anat: Castellfollit, Argelaguer, Vall de Bianya, Montagut i Oix, Sales de Llierca, Mieres, Sant Aniol de Finestres, Riudaura, Les Preses… i tornarem a repetir un gran acte a Olot.

En tots aquests actes comptarem amb la presència de membres de la candidatura gironina de Reagrupament al Parlament de Catalunya, amb reagrupats de la comarca i amb membres de la Junta Nacional.

I això abans de la campanya electoral! Perquè quan arribi l’hora de posar-s’hi de veritat, quan calgui arribar a totes les llars garrotxines amb el nostre missatge, sabrem fer-ho.

Intensificarem la nostra feina amb la vista posada en l’horitzó i no deixarem que ningú ens entrebanqui perquè creiem en el que fem i creiem en la Independència de Catalunya, en la Regeneració Democràtica i en el Treball! Som així i no hi podem fer res. Som així i no hi volem fer res.

Amunt i crits!

Els Comentaris estan tancats