Nova Coordinadora comarcal de Reagrupament a La Garrotxa.


Aquest dissabte 22 d’octubre, Magda Ripoll i Quera ha estat escollida coordinadora comarcal de Reagrupament Independentista a La Garrotxa. En la mateixa sessió ha calgut escollir nou secretari de la Junta donat que Magda Ripoll n’ha estat fins el moment. La persona elegida ha estat Àngels Morral .

Magda Ripoll , empresària del sector turístic, substitueix en el càrrec a Salvador Moreno que va presentar la seva renúncia dos anys després de la seva elecció per part de l’Assemblea Comarcal, i en compliment del seu compromís d’estar al capdavant de l’associació independentista només durant 2 anys.

La Junta Comarcal de Reagrupament Independentista a La Garrotxa i l’Assemblea han volgut agrair de forma expressa a Salvador Moreno la seva dedicació a l’associació durant aquests dos anys i reconèixer la seva empenta, treball i implicació incondicional en el projecte de construir una opció política independentista transversal.

Els Comentaris estan tancats