Guerra bruta contra el dret a decidir.


La caverna mediàtica espanyola, tan previsible, hi ha  tornat. Res de nou. Encara no entenen que si una majoria de catalans volem sortir d’Espanya és, entre altres motius, per no haver de patir aquesta intoxicació constant per part de diaris com El in-Mundo, La sin-Razón, ABC i emissores com la COPE o Intereconomía. Pura claveguera. Ara, un cop més, es vénen a donar la raó.

La infame filtració, a una setmana de les eleccions, d’un sospitós  informe fantasmal, no encarregat pel jutge del cas Palau i desconegut pel propi ministre de l’Interior, és una típica maniobra espanyolista, barroera i antidemocràtica (pura in-mundícia) que òbviament no  pretén desestabilitzar només el nostre president sinó fer fracassar el procés democràtic que els catalans hem endegat per recuperar la  nostra llibertat nacional. Ens ho volen impedir i creuen que tot s’hi val.

No se’n sortiran. Lamentem que la guerra bruta sigui una cosa tan  consubstancial a la democràcia espanyola. Però no caurem en aquest parany fastigós. No farem cas de tota aquesta in-mundícia.  Tots els que vam ser a la gran manifestació de la Diada, alliberadorament festiva, sabem que ja no podran aturar Catalunya.

Continuarem fent el nostre camí. Persistirem.

Farem una gran majoria per la llibertat.

 

TOTS amb el nostre president.

Per Catalunya, TOTS a votar.

 (Joan Torres, associat d’Olot)

Els Comentaris estan tancats