Rebuig a la campanya de la por i la mentida de PxC.


Aquests darrers dies el partit ultradretà, espanyolista i racista Plataforma per Catalunya ha engegat una campanya repartint pamflets per alguns barris olotins.

El pamflet és ple de mentides esbiaixades i malintencionades amb l’únic objectiu de trobar un boc expiatori dels mals que pateix el nostre país. És més fàcil donar la culpa de l’atur i de la crisi als immigrants que no pas als vertaders culpables. PxC mai no aixecarà la veu contra l’espoli fiscal; mai no defensarà que els catalans puguem decidir si volem ser lliures o no PxC mai no defensarà la democràcia i si ha de carregar els neulers als nouvinguts no tindrà cap mena d’escrúpol a fer-ho. Primer culpabilitzaran els que no tenen la pell del mateix color, els que tenen una religió diferent…després vindrem els que parlem diferent i finalment els que no pensem com ells.
Pels que creiem en la democràcia com el sistema que protegeix als ciutadans i que garanteix el manteniment de les llibertats individuals i col•lectives, aquesta campanya és una mostra més de la mala fe i la mala voluntat de PxC que pretén dinamitar les bases de la convivència a la nostra ciutat.

Per això des de Reagrupament Independentista afirmem que:
• Ni a Olot ni a Catalunya no es malbaraten diners donant privilegis a cap col•lectiu: els ajuts es donen en base a les necessitats reals de les persones i de les famílies, independentment de qualsevol altra raó.
• Els nens i nenes, tots, que neixen a Olot són nens catalans que van a escoles catalanes on aprenen la nostra cultura i la nostra llengua. El model educatiu i inclusiu de la nostra ciutat ha estat elogiat arreu i posat com a model.
• Catalunya creu en la cultura de l’esforç des de molt abans que PxC existís. A Olot, els catalans d’origen i els que han vingut de fora, viuen del seu treball o bé, aquells que no poden fer-ho, dels ajuts que es mereixen gràcies a la contribució que, quan hi havia feina per a tothom, varen fer al nostre país. En canvi, l’Espanya que defensa PxC subvenciona autonomies que sí que viuen de subvencions des de fa generacions.
• Olot no és un laboratori. Olot és una ciutat moderna i culta que ha sabut fer entendre als nouvinguts la importància de la nostra cultura, que els ha ensenyat que a Catalunya hi cap tothom que vingui amb respecte. Una ciutat que ha sabut també, sense estridències, acotar dogmatismes i intoleràncies i fer respectar els valors catalans.
Segurament és això el que els sap greu als ultradretans de PxC i per això afegeixen la seva dosi de verí a la convivència perquè des de sempre, el feixisme ha fet servir la por d’adob per fer créixer el fanatisme intolerant
Reagrupament Independentista aposta per la continuïtat de la política de drets i deures com la millor manera de garantir la convivència i insistim que el gran problema del nostre país i de la nostra ciutat no són les persones que es volen guanyar la vida amb el seu treball sinó l’espoli fiscal i el malbaratament del diner públic que fa l’Estat espanyol. Al qual, per cert, PxC sempre dóna suport.

Per això demanem als ciutadans de bona fe d’Olot que mostrin el seu rebuig a la campanya de PxC fent servir els canals de comunicació que apareixen als pamflets d’aquest partit ultradretà, espanyolista i racista .

Els Comentaris estan tancats