Benvinguts


Avui estrenem el bloc de Reagrupament del Gironès. A partir del proper Setembre 2009 hi trobareu activitats, notícies  i opinions de Reagrupament, sobretot les relacionades amb la nostra comarca. Com sabeu, Reagrupament fa pocs mesos acaba de néixer com a associació, i no serà fins el proper Octubre, que es constituirà amb la seva estratègia i estatuts aprovats.  Fins al moment, com la majoria sabeu, s’han fet bastants actes de presentació arreu del país. L’acte de presentació al Gironès es va fer al Teatre Municipal de Girona, i va tenir un èxit espectacular, sobretot si tenim en compte que es va aconseguir reunir més persones que els partits polítics actuals en recintes similars. Mig miler de persones van assistir a escoltar en Joan Carretero i la Rut Carandell. També hi van fer parlaments Santi Niell i Carles Bonaventura, membres de la gestora provisional del Gironès. El dia 16 de Juliol es va fer la primera assemblea d’associats del Gironès oberta també a altres interessats. Es va remarcar la importància de fer arribar el missatge de Reagrupament (Estat propi per a Catalunya i regeneració de la política catalana) al màxim nombre de persones, fent ús de tots els mitjans possibles, els tradicionals i les noves tecnologies de la informació i la comunicació, com per exemple aquest mateix espai, que avui estrenem.

Bones vacances, salut, i visca Catalunya lliure!

Els Comentaris estan tancats