Excuses


Una de les característiques de Reagrupament, és que no posem excuses per retardar el procés d’assolir un estat propi. Uns diuen que són independentistes però que abans caldria acabar amb el tripartit per governar ells, uns altres i uns altres diuen que abans de res cal crear una majoria social, altres diuen que abans de posar-s’hi, caldrà esperar a saber què és Reagrupament, abans d’entrar i treballar-hi, quan entrant ara podrien ells mateixos formar-ne part i decidir conjuntament com ha de ser aquest moviment. Inclòs altres sense dir-ho explícitament prefereixen amb l’excusa de la tan clamada i realment necessària unitat, que es pot donar de moltes maneres, prefereixen assegurar-se un lloc visible, abans de treballar conjuntament i unitària amb l’opció que més entusiasme desperta avui. Contra això no hi podrem fer gaire res, però no val la pena trencar-s’hi molt el cap avui, tot i que per separat serà meś difícil. Però quan arribi el moment de la veritat, els que volem un estat propi, segur que llavors estarem junts.

Els Comentaris estan tancats