La Diada de Catalunya i Arenys


El cap de setmana llarg que tot just comença és un d’aquells que fa temps que teníem marcat a l’agenda, una cita que aquests darrers dies ha anat pujant de temperatura. En el cas de Reagrupament, la Diada serà una jornada especial, ja que suposa la primera aparició pública de l’associació davant de la ciutadania, i amb un motiu central tan assenyalat com l’homenatge al general Moragues. I pel que fa a l’independentisme en general, la novetat arriba aquest any amb l’esdeveniment que el diumenge 13 tindrà lloc a Arenys de Munt, el referèndum per la independència. Un acte que l’Estat espanyol, maldestre com sempre, miop i en aliança amb el feixisme ibèric i la caverna més abjecta, ha convertit en tota una jornada de reafirmació. Un dia que ens ha de servir a tots per refermar el nostre compromís amb la democràcia, el dret a decidir i el respecte de la voluntat popular. De ben segur que serem molts els reagrupats que ens hi trobarem i que farem costat als arenyencs per començar a deslliurar-nos de falanges, advocats de l’Estat, delegats del govern i altres elements orgànics d’aquesta presó de pobles que és Espanya. El diumenge, tots a Arenys!

Els Comentaris estan tancats