Moral de victòria


Els reagrupats gironins que ahir vam ser presents a Arenys de Munt, al costat de milers de catalans i d’un sinistre ramat de falangistes arnats, vam tenir el privilegi de poder ensumar, finalment, la dolça flaira de la victòria. I és que afirmar que la jornada d’ahir va estar presidida per un esperit festiu és, com a mínim, inexacte: també s’hi va deixar sentir, i molt, un esperit de victòria, tota una injecció de moral que ens anirà d’allò més bé per encarar els mesos que vénen. I si parlem de Reagrupament en particular, no podem deixar de banda una altra constatació: l’esperit d’ahir a Arenys (igual com el del març passat a Brussel·les) és com un torrent que supera els dics que l’establishment nostrat mira d’alçar a corre-cuita per aprofitar aquesta força en benefici propi, amb el seu habitual oportunisme. Si una cosa vam poder observar, per la simpatia de la gent i per la bona acollida de la nostra proposta, és que de mica en mica, més enllà de silencis informatius i bandejaments diversos, Reagrupament es comença a percebre com la resposta, l’única resposta capaç de canalitzar aquest sentiment. O és que potser és casualitat que la marea humana es concentrés precisament ahir en una riera, la riera d’Arenys? La força d’aquesta revinguda inundarà ben aviat, n’estem segurs, el país sencer. I Reagrupament hi serà.

Els Comentaris estan tancats