Conferència de Joan Carretero: Independència i democràcia


El proper dimarts dia 1 de desembre, a les 19:30 hores, tindrà lloc la conferència de Tribuna de Girona “Independència i democràcia” a càrrec del Sr. Joan Carretero, i posteriorment es celebrarà un sopar col•loqui, també amb el Sr. Joan Carretero, President de Reagrupament. La conferència tinda lloc a la seu de “la Caixa”, c/Santa Clara, 11 de Girona.

L’assistència a la conferència és gratuïta. El preu del sopar és de 38 euros pels socis, i 50 pels no socis i acompanyants. Les places són limitades tan per la conferència com pel sopar posterior. És imprescindible realitzar la reserva anticipadament a través de la pàgina web de Tribuna de Girona (www.tribunadegirona.com) mitjançant la inscripció electrònica.

Els Comentaris estan tancats