Acte i sopar amb Víctor Alexandre a Fornells de la Selva


Reagrupament del Gironès, continuant amb el cicle de sopars-conferències mensuals, divendres, 18 de juny, a les 20 h, ha organitzat un acte una mica diferent als que fem habitualment. Aquesta vegada sortirem del local per anar a Fornells de la Selva, i consistirà primer en una xerrada al Centre Social del carrer Vicens Vives, 2, a càrrec de l’escriptor i periodista Víctor Alexandre, autor de diferents títols entre els quals Jo no sóc espanyol, Despullant Espanya.

Després de la xerrada farem el sopar al mateix local. Com sempre, per tal de saber el nombre de persones que es quedaran a sopar, convindria que ens ho féssiu saber fent la reserva, abans del 15 de juny a: girones@reagrupament.org, o bé trucant al telèfon 681 324 982

Els Comentaris estan tancats