Víctor Alexandre a Fornells: Catalunya és un poble madur que té dret a decidir i pensar el contrari és un insult al poble catalàUna cinquantena de persones van assistir divendres 18 de juny a l’acte de presentació de Reagrupament a Fornells de la Selva. Jesús Bohigues, que va fer la presentació del periodista i escriptor Víctor Alexandre, va fer una exposició dels objectius de Reagrupament per aconseguir la independència i va fer una breu comparació entre les estructures que s’han fet a l’estat veí i les que s’han dut a terme a Catalunya a costa de l’aportació de Catalunya del 10% del PIB.

Víctor Alexandre va explicar que les persones només poden ser independentistes o dependentistes. Va remarcar que Catalunya ja no és la mateixa després de les consultes sobiranistes i que ara estem vivim una etapa històrica meravellosa, que mai abans havíem viscut.

Voler proclamar la independència d’un país no és de dretes ni d’esquerres, és un dret inherent a l’ésser humà.

La legalitat i la justícia són coses diferents i quan la legalitat no és justa s’ha de transgredir. I malgrat el que pensin altres formacions polítiques, Catalunya és un poble madur que té dret a decidir i pensar el contrari és un insult al poble català.

Els Comentaris estan tancats