Memòria històrica, sopar-conferència amb Toni Strubell


Toni Strubell i Trueta, coordinador de la Comissió de la Dignitat, autor de diversos llibres entre els quals: El moment de dir prou, El cansament del catalanista, i de multitud d’articles, actualment candidat al Parlament de Catalunya per Girona de la candidatura de Reagrupament, va ser al local del Gironès, en el sopar tertúlia que va reunir 25 persones.

Ens va parlar sobre la Memòria històrica, sobre els drets històrics dels catalans, sobre l’oblit voluntari de catalans insignes. Del nostre president afusellat, que és l’assignatura pendent de Catalunya. També va parlar sobre el fil històric, que es va recuperar amb la transició i que ara es torna a trencar amb la sentència del TC.

Els assistents van poder fer preguntes i van debatre diferents aspectes de la política actual.

Laura Jaime


Inscripcions al sopar, abans del divendres 9,  a: girones@reagrupament.cat

Els Comentaris estan tancats