A favor de Joan Carretero, del projecte de Reagrupament i de la gran coalició per la independència


La junta comarcal de Reagrupament del Gironès, recollint el sentiment expressat per la gran majoria de reagrupats de la nostra comarca i de la resta de la vegueria reunits a Girona el passat 4 d’agost, volem expressar sense cap mena de dubte el nostre total suport a les decisions del president de la nostra associació, Joan Carretero, respecte a les converses i negociacions que es mantenen amb Solidaritat Catalana i altres grups sobiranistes.

Entenem que tots els esforços d’ara endavant han d’estar encaminats a fer que Reagrupament tingui el màxim nombre de representants al Parlament de Catalunya després de les eleccions de la tardor mitjançant una gran coalició independentista, tal com va proposar el nostre president a Arenys de Munt el passat 31 de juliol, i a través del reforçament del projecte de Reagrupament Independentista, un moviment amb un full de ruta clar que tot el que està passant demostra que és encertat, amb una programa sòlid elaborat amb la participació de més de 600 associats i amb unes candidatures aprovades per la immensa majoria dels inscrits en la tercera assemblea nacional i obertes a qualsevol modificació en benefici de la unitat.

Considerem que, davant la campanya d’intoxicació que impulsen determinats grups i mitjans, per intentar fer creure falsament que molts associats estan marxant de Reagrupament, cal deixar clar que en l’últim mes, i també a la nostra comarca, el nombre d’altes ha triplicat el de les baixes i, per tant, donem un vot de confiança a Joan Carretero i a la junta directiva nacional de Reagrupament perquè sentin que tenen tota la força i tot el suport dels associats de la nostra comarca a l’hora de negociar amb altres organitzacions i de tirar endavant el nostre projecte.

Girona, 9 d’agost del 2010
Comissió executiva
Reagrupament Independentista Gironès

Els Comentaris estan tancats