INTENTEN FORÇAR LA PORTA DE LA SEU DE REAGRUPAMENT DEL GIRONÈS


El passat dissabte 25 de setembre, a primera hora de la tarda, uns desconeguts van intentar assaltar la seu de Reagrupament  Independentista situada a la plaça Marquès de Camps de Girona, la qual cosa no van poder aconseguir perquè els veïns es van adonar de la seva presència i no van tenir temps de rebentar la porta de la seu, tot i que la van deixar força malmesa.

Independentment de si al darrere d’aquesta acció vandàlica hi ha el simple robatori o un atac amb un rerefons ideològic propi de la ultradreta espanyolista, cosa que els Mossos d’Esquadra, als quals s’ha presentat la corresponent denúncia, hauran d’esbrinar, des de Reagrupament del Gironès volem manifestar la nostra determinació per continuar treballant a favor de les llibertats nacionals del nostre poble i de la defensa dels interessos dels ciutadans de Girona i de tot Catalunya.

Volem també aprofitar aquest comunicat per agrair l’ajuda i el suport que ens han donat els veïns de la seu de Reagrupament del Gironès, sense l’actuació dels quals ben segur que els fets haurien estat molt més greus.

Girona, 27 de setembre del 2010.
Comissió Executiva Reagrupament Gironès

Els Comentaris estan tancats