PRESENTACIÓ A GIRONA DE L’ACORD DE REAGRUPAMENT AMB EL BLOC SOBIRANISTA CATALÀ


Benvolguts associats, benvogudes associades:
Us informem que el proper dimecres 6 d’octubre, a les 8 del vespre, a la seu de Reagrupament del Gironès (Pça Marquès de camps, 19 2-2 de Girona) tindrà lloc l’acte de presentació a tots els associats de l’acord al qual han arribat el Bloc Sobiranista Català i Reagrupament per concórrer plegats a les pròximes eleccions al Parlament de Catalunya que se celebraran el 28 de novembre.
Reagrupament Independentista sempre ha tingut com a objectiu aconseguir el màxim d’unitat possible per assegurar que en els propers comicis l’independentisme català assoleixi els millors resultats. Per aquest motiu, hem arribat a acords amb altres organitzacions amb les quals compartim aquests objectius.
En aquest sentit, aquest dimecres farem la presentació d’aquesta aliança amb el BSC en un acte en el qual intervindran Josep Maria Boix, president del Bloc Sobiranista Català; Josep Maria Armengol, representant del Bloc a les comarques gironines i Carles Bonaventura, en representació de Reagrupament Independentista.
Esperem que pugueu acompanyar-nos en aquest acte i donar suport amb la vostra presència a aquest procés d’unitat.
Girona, 3 d’octubre del 2010
Comissió Executiva del Gironès.
Reagrupament Independentista.

Els Comentaris estan tancats