Si no hi ha unitat, no és pas per Reagrupament, per Laura Jaime. Carta Publicada al Punt el 2 d’octubre de 2010.


El dia 13 de setembre vaig sentir a Catalunya Ràdio el col·loqui moderat per Manuel Fuentes, on participaven Rut Carandell, Salvador Cardús, Josep M Terricabras, Anna Simó i López  Tena, i em van fer veure que les posicions de cada organització, Reagrupament i Solidaritat, van  quedar molt clares. Rut  Carandell va proposar, amb una actitud tranquil·la, raonable i amb bones paraules, anar junts a les eleccions en coalició, però López Tena, amb mals modes i una agressivitat fora de lloc, ratllant gairebé la mala educació, li va respondre que tindran més bons resultats sols que anant junts amb Reagrupament. Davant de tanta acritud, Rut Carandell va convenir que dues persones no es casen si una d’elles no ho vol.

Bé, només he volgut constatar amb aquest escrit la realitat de la situació. Queda clar que Solidaritat no vol fer coalició amb Reagrupament i em sembla molt injust que els mitjans de comunicació donin les culpes a ambdues propostes independentistes per igual.

Podeu escoltar el col·loqui a http://annanoticies.com/2010/09/13/24558

Laura Jaime.

Llagostera (Gironès).

Els Comentaris estan tancats