Crònica de la presentació de Reagrupament a Bescanó. 15 d’octubre de 2010.


Al voltant d’una cinquantena de persones van assistir ahir al vespre a l’acte de presentació de Reagrupament a Bescanó.

Jordi Carreras va fer la presentació de David Bancells i Carles Bonaventura, candidats al Parlament per la demarcació de Girona, que van explicar, durant dues hores, la viabilitat d’una Catalunya independent i la necessitat urgent d’aconseguir sortir de l’espoli que patim des de fa anys, que s’ha anat acumulant i ha fet que actualment estiguem situats en una 11a posició respecte a les comunitats autònomes. “Amb els 22 mil milions d’euros que paguem a l’estat espanyol, és a dir, 60 milions d’euros diaris, podríem fer un hospital o 15 escoles cada dia”, va dir David Bancells.

Es va parlar de la desafecció política dels ciutadans per l’ancorament en el passat franquista de la classe política actual, de la conveniència que hi hagi una regeneració política, però també empresarial, de la necessitat que els ciutadans surtin a votar el dia 28-N, de la inviabilitat de les propostes d’altres partits, com ara el concerteconòmic o l’encaix amb Espanya. “Amb una altra cosa discrepem de Montilla: no tenim estat propi”, va sentenciar Carles Bonaventura.

Van concloure que tot ho decideix l’estat espanyol, excepte la proclamació unilateral de la independència.

Laura Jaime

Els Comentaris estan tancats