Joan Carretero visita els mercats de Girona. 26 d’octubre del 2010.


Joan Carretero ha fet una visita aquest matí els mercats de Girona acompanyat d’associats a Reagrupament de la ciutat. El president de Reagrupament ha pogut comprovar com els comerciants estan francament preocupats per la crisi, i en molts casos han reconegut que és imprescindible que una força amb les característiques de Reagrupament obtingui una bona representació al parlament català. Només una proposta coherent i amb la força de les bases i la gent del carrer pot portar a terme, a curt i a mitja termini, la important tasca canviar les polítiques, fer-les realment a favor del nostre país, tenir un estat Català, i poder sortir d’aquesta complicada etapa econòmica. Han estat bastants els visitants del mercat que s’han volgut adreçar al president per saludar-lo, encoratjar-lo i sobretot desitjar-li sort per a aquestes properes eleccions al parlament català.

Els Comentaris estan tancats