Reagrupament del Gironès dóna suport a Miquel Casals.


Reagrupament del Gironès dóna suport a Miquel Casals

Davant la campanya intoxicadora que Solidaritat està portant a terme en diferents mitjans de comunicació contra el membre de Reagrupament Miquel Casals, des de la junta comarcal del Gironès de RCat ens veiem en l’obligació de fer públic el següent comunicat:

En l’incident que va tenir lloc dilluns passat a les Fires de Girona en cap moment Miquel Casals va “intentar agredir” el cap de llista de Solidaritat per Girona, Toni Strubell, com falsament afimen des d’aquest partit. El senyor Casals es va limitar a dir al senyor Strubell que considerava una manca d’ètica i de principis per part seva que hagués trencat el seu compromís amb Reagrupament, amb el qual havia acceptat anar de número 4 de la candidatura de Girona, per passar a encapçalar la llista d’aquesta formació per aquesta circumscripció.

En aquest sentit, Miquel Casals va recordar-li les seves paraules, pronunciades davant una assemblea de Reagrupament a Girona celebrada fa unes setmanes: “Em deixaria tallar un braç per la unitat.” Tot seguit, Casals va dir amb veu alta al senyor Strubell que a ell no li importava res Catalunya i només els seus interessos.

Independentment que en el transcurs d’aquest incident el senyor Casals pogués pronunciar alguna paraula poc apropiada o fora de to, considerem que aprofitar políticament aquest fet, tal com està fent Solidaritat faltant clarament a la veritat i atemptant contra l’honor de Miquel Casals, és d’una enorme baixesa política.

Lamentem profundament que el senyor Toni Strubell, pel qual sempre havíem tingut una gran estima, es deixi utilitzar d’aquesta manera per aquells que estan demostrant que utilitzen els mateixos mètodes que algunes forces polítiques tradicionals: la intoxicació, la mentida i la manipulació de l’opinió pública.

Des de Reagrupament del Gironès continuarem lluitant perquè aquest 28-N els resultats donin la raó a aquells que sempre hem treballat amb valentia i honestedat per la llibertat de la nació catalana i pels interessos dels seus ciutadans.

Girona, 3 de novembre del 2010

Junta Comarcal del Gironès.

Reagrupament Independentista.

Els Comentaris estan tancats