Presentació Reagrupament a Flaçà. 5 de novembre del 2010.


Ahir divendres va tenir lloc al Casal d’Avis de Flaçà una conferència de Reagrupament, a càrrec de les candidates a la llista al parlament per Girona d’aquest partit, l’advocada Rosa Cruz i la docent i activista cultural Laura Jaime. En un local força concorregut, va iniciar l’acte Cruz, que va desplegar una síntesi dels objectius fonamentals de la formació liderada per Joan Carretero: independència i regeneració democràtica. A continuació, Jaime va parlar amb vehemència de llengua en situació nacional colonial, les agressions en aquest sentit rebudes fins ara a causa de la sentència del Tribunal Constitucional espanyol, i les que, segons Jaime, es produiran si Catalunya no esdevé un país normal, és a dir, independent. Un nou Estat membre de la unió europea.

Ricard Biel

Els Comentaris estan tancats