Inici de campanya electoral a Girona


Comunicat als associats del Gironès


Girona, 09/11/2010


El proper dijous 11 de novembre a les 22:30 hores al local seu de Reagrupament a Girona, Plaça Marquès de Camps, 19 2-2

Inici de campanya electoral a Girona.

El proper dijous a les 00:00h comença al campanya electoral, i a les 22:30h ens concentrarem al local els reagrupats gironins que no hàgim anat a l’acte oficial d’inauguració de campanya que es fa a Lleida. Farem doncs una petita festa a Girona amb varis candidats i tots els associats que vingueu, hi esteu tots convidats. A continuació, a les 00:00h enganxarem el primer cartell/pancarta de campanya.


Abans, a les 20h, hi haurà un debat entre diferents forces polítiques organitzat per Girona Decideix i al qual en representació de Reagrupament participarà Ignasi Planas, número 4 de la nostra candidatura per la circumscripció de Girona, al qual us convidem també a assistir. Es fa a les 8 del vespre a l’auditori Josep Irla, a la nova seu de la Generalitat a Girona. Un cop acabat (entre les 10h i 2/4 d’11h) anirem cap al nostre local de la plaça Marquès de Camps.

Finalment, us volem recordar que el finançament per la campanya és bàsic per l’èxit i necessitem la vostra ajuda. Esperem les vostres peticions per comprar els talonaris. Recordeu que el seu cost és de 100 EUR, i podreu vendre cadascuna de les 10 participacions de cada talonari  a un preu de 10 EUR. És una molt bona manera de donar a conèixer el missatge de Reagrupament al mateix temps que aconseguim finançament per la campanya. Esperem doncs les vostres peticions de talonaris  girones@reagrupament.cat o al telèfon 681 324 982.

Atentament,

Comissió Executiva
Reagrupament Independentista del Gironès

Per a més informació podeu posar-vos en contacte amb Reagrupament Gironès.

Plaça Marquès de Camps, 19 2-2
681 324 982
girones@reagrupament.cat
http://territorials.reagrupament.cat/girones/

Els Comentaris estan tancats