Joan Carretero al col·legi d’odontòlegs de Girona.


Emmarcada dins dels actes de campanya que Reagrupament està fent pel nostre país i de cara a donar a conèixer el trets bàsics del seu programa, Joan Carretero ha fet una xerrada al Col·legi d’Odontòlegs de Girona. La sala s’ha emplenat a vessar per a conèixer de primera ma un missatge que rarament podrem escoltar als mitjans de comunicació massius, ja que Rcat està totalment vetat i menyspreat a ràdios i televisions. L’acte ha estat presentat per en Miquel Casals, membre de la Junta Nacional de Reagrupament. Joan Carretero ha insistit en la importància d’aconseguir el més aviat possible la independència del nostre país. Ha recordat que l’autonomisme és una via morta, que econòmicament és inviable i que està provocant la agonia moral i econòmica del país.

També ha volgut recordar la necessitat de regenerar la vida política catalana, fent especial esment en l’elaboració d’una llei electoral basada en llistes obertes, en la necessitat de fer públics els contractes entre empreses i administració, i en la limitació de mandats i acumulació dels càrrecs.

L’acte s’ha acabat amb un torn obert de preguntes del públic al candidat.

Joan Pou.

Els Comentaris estan tancats