Convocatòria reunió informativa a Girona. 26 de gener del 2011.


Benvolguts associats i associades,

El proper dia 26 de gener tindrà lloc a Girona una reunió informativa per tal de donar-vos a conèixer el resultat de la trobada mantinguda el passat dia 4 de desembre a Vic entre la Junta Nacional i els Coordinadors Territorials, així com per copsar les vostres opinions sobre l’actual situació.

Després de les eleccions del passat novembre en què no varem assolir el resultat per tots desitjat, ens correspon continuar amb el treball iniciat. Reagrupament va néixer com una associació amb el propòsit i ferma intenció de situar la independència de la nostra nació i la regeneració democràtica a la primera escena política catalana, fites que no han estat assolides i que, en conseqüència, fan necessari que continuem existint i treballant per tal d’aconseguir-les.

Davant tenim un escenari que de ben segur no era l’anhelat però el poble va parlar. Cal respectar la decisió dels ciutadans i continuar el nostre camí, a definir en la pròxima assamblea que tindrà lloc el proper mes de febrer. Aspectes a tractar i a decidir entre tots els associats, molts i rellevants, de fons, estructurals, de conjunt, d’ organització, nous horitzons, fites, reptes i devats, tals com la presència o no de la nostra associació a les properes eleccions municipals en coalició amb altres forces independentistes.

Desitgem comptar amb la vostra presència en aquesta reunió per tal de poder conèixer les vostres opinions i propostes de cares a la propera assamblea general.

Des d’aquest espai aprofitem per desitjar-vos a totes i a tots un Bon Nadal

Rosa Cruz i Puig

Coordinadora

Comissió Executiva Reagrupament Gironès

Els Comentaris estan tancats