Joan Carretero a la reunió informativa del 25 de gener a Girona.


El passat dia 25 de gener va tenir lloc a la seu de la biblioteca Ernest Lluch de Girona una reunió informativa, que va comptar amb la presència del President de Reagrupament, Joan Carreterro.

Davant de més d’una seixantena d’associats de tota la comarca, en Joan Carretero va iniciar l’ acte traslladant el resultat de la trobada de la Junta Nacional i de Coordinadors Territorials celebrada a Vic el passat dia 4 de desembre. El líder de Reagrupament també va exposar, en síntesi, quina és la situació actual de l’associació, les propostes de futur que han anat sorgint, sempre a l’espera del que pugui resultar de la propera assemblea nacional, que és previst que es celebri a inicis de la primavera, i la posició de l’associació respecte d’ hipotètiques coalicions amb altres formacions, properes als nostres plantejaments, en ares a concórrer a les eleccions municipals del mes de maig.

Com és habitual en tots els actes de Reagrupament, els associats varen intervenir i s’ inicià un torn de preguntes, de debat; els assistents manifestaren el seu parer, donaren opinions, s’escoltaren propostes, en definitiva , un acte que va servir per conèixer valoracions, totes elles valuoses, relatives als esdeveniments passats i als de futur de l’ associació.

Els Comentaris estan tancats