Reagrupament Independentista del Gironès dóna suport a Raül Agné.


Reagrupament del Gironès expressa el suport i admiració cap a l’entrenador del Girona, Raül Agné, per l’actitud de dignitat que va demostrar a la roda de premsa de dissabte a Osca, quan uns periodistes li van exigir que deixés de respondre les preguntes en català. Agné s’hi va negar, però abans va aclarir que primer respondria en català i després en castellà, que no hi havia cap problema i que ell contestaria en la llengua en què se li fes la pregunta, amb total naturalitat. Davant la insistència dels periodistes perquè s’expressés en espanyol i prou, ell es va aixecar i va marxar, però abans va denunciar que si hagués parlat en anglès en comptes d’en català segurament no se li hauria demanat que canviés de llengua.

Recordem que a la Franja de Ponent es parla català i que Raül Agné és originari d’allà, per la qual cosa els periodistes aragonesos que van demanar que s’havia de parlar en castellà, demostren que, a més de ser intolerants, són maleducats i ignorants.

Actituds com aquesta reforcen la catalanitat d’un club com el Girona FC, que té bons resultats en l’àmbit esportiu, una directiva amb un bon funcionament i que ara, amb el seu entrenador, és el referent d’una ciutat que sempre ha destacat per la defensa de la llengua i la identitat catalanes.

Reagrupament del Gironès encoratja les persones que assisteixin al proper partit del Girona a casa, divendres contra l’Alcorcón, a rebre amb un gran aplaudiment i una gran ovació Raül Agné quan surti a la gespa i que portin pancartes en què es feliciti l’entrenador per la seva actitud, i que, a més, es vegin més senyeres i estelades que mai a les graderies del camp en senyal de suport a Raül Agné per demostrar-li que no està sol a l’hora de defensar la llengua catalana contra els intolerants, sobretot ara que serà víctima d’una campanya en contra per part de la caverna mediàtica madrilenya i espanyola.

Reagrupament Independentista del Gironès

Girona, 14 de febrer del 2011

Els Comentaris estan tancats