St. Jordi 2011 a Girona


Parada de Reagrupament de St. Jordi 2011 a Girona

Tal com vam fer l’any passat, Regrupament del Gironès vam celebrar la diada de Sant Jordi a la Plaça Catalunya de Girona amb la instal·lació d’una parada informativa. Amb l’ajuda dels nostres associats, vam poder oferir a totes les gironines i gironins la possibilitat d’adquirir una rosa i un llibre per commemorar tant senyalada i catalana diada. Molts ciutadans s’hi van acostar a informar-se sobre la candidatura que presentem a les eleccions municipals conjuntament  amb la CUP. L’èxit va ser total, ja que es van exhaurir les cent cinquanta roses que es van posar a la venda. També es van vendre uns quants llibres de l’excel·lent editorial A Contra Vent, caracteritzada per la gran qualitat de les seves edicions i per la gran tasca del seu editor, en Quim Torra. Des d’aquí us volem fer partíceps de l’enorme satisfacció que sentim per l’enorme generositat dels nostres associats, que no dubten mai en oferir-se a col·laborar en tots els actes que s’organitzen. Moltes gràcies a totes i a tots.

Els Comentaris estan tancats