La Girona de ReagrupamentGirona, què podem dir des d’ aquest espai que no sapigueu a aquestes alçades de la nostra meravellosa ciutat; el nostre Barri Vell, amb els seus carrers i carrerons, places i placetes, entre les que s’hi troba la més petita del món, la muralla, el Call Jueu, els Banys Àrabs…. El maig és per a la nostra ciutat el temps de les flors, dels colors, de les olors, uns dies en què resulta encara molt més encisadora, obrint-se als ciutadans i als que venen de fora a visitar-la, els suntuaris patis de moltes finques del Barri Vell se’ns fan visibles per tal que els podem contemplar, multitud de carrers engalanats de flors de mil i un colors, fabulosa. Però si que potser hi ha quelcom que no sabeu: i és que la nostra ciutat por canviar, pot avançar, pot millorar en molts i importants aspectes i, des de Reagrupament, presentant-nos a aquestes eleccions municipals donant suport a la CUP, volem contribuir a que això passi, a que no siguin només paraules o projectes al final buits de contingut: desitgem contribuir a la millora en tots els sentits de la nostra ciutat, per què pensem que és el que es mereix, el que ens mereixem tots els que hi vivim i la gaudim.

Reagrupament, ja des de l’ Ajuntament, i defensant sempre la regeneració democràtica com a pilar essencial per l’ evolució del nostre país cap a una democràcia de qualitat, avançada i d’alt nivell, proposarà una política de transparència, creant un dipòsit de “ dades obertes”, publicant els sous de les regidores i regidors, per què els ciutadans tenim dret a estar ben informats dels beneficis que obtenen els nostres representats a la corporació municipal. També promourem plens rotatius acostant la política municipal als barris, fent que els plens es celebrin cada mes a un Centre Cívic diferent, permetent-hi la participació ciutadana i de les diverses entitats. També voldriem reforçar la figura del regidor o regidora de barri, reservant-los unes hores al dia en una oficina propera per atendre els ciutadans i poder respondre així a les seves inquietuds.

Reagrupament, amb aquest suport polític a la CUP a les properes eleccions municipals del dia 22 de maig, pretén promoure que la ciutat I les entitats s’ impliquin seriosament en l’ assoliment de l’estat propi, treballant per construir un moviment ampli que ens permeti aconseguir la tant anhelada independència nacional.

Rosa Cruz i Puig
Candidata de Reagrupament i coordinadora de Reagrupament Gironès

Els Comentaris estan tancats