2.981 gràcies


La nit del 22-M va ser espectacular i emocionant. La fórmula CUP+Reagrupament a Girona finalment va donar els seus fruits i gairebé 3.000 persones ens van donar suport, una xifra que supera les expectatives que ens havíem marcat. Ara és l’hora dels agraïments. Cal agrair a totes les gironines i els gironins que ens van votar la seva confiança. Cal agrair a tota la gent de la CUP, de Reagrupament, dels Pagesos per la Dignitat Rural i d’un munt d’entitats i associacions gironines el seu compromís, el seu esforç desinteressat i la feina esmerçada durant la campanya; una campanya per la qual tothom ens ha felicitat.
Ara el repte és enorme: hem de saber estar a l’altura de l’alta responsabilitat que tenim per davant. Els veïns i veïnes de Girona han apostat pel canvi, per un ajuntament diferent, per una Girona diferent. Hem entès el missatge i esperem correspondre amb una bona gestió la confiança que s’ha dipositat en nosaltres.
Ara cal que continuem gaudint d’aquests resultats amb la satisfacció de saber que la decisió presa en el seu dia per l’assemblea de Reagrupament de sumar l’esquerra independentista i l’independentisme transversal ha estat una aposta d’èxit.
Sabem del cert que fora de Girona molta gent estava pendent dels resultats que donaria aquest acord, i els resultats han estat inqüestionables. La voluntat d’unitat en el món independentista és premiada pels electors i les divisions són castigades; a Girona ho hem tornat a veure.
Per tant, cal continuar en aquesta línia i entendre que, quan sabem sumar, quan ens entenem, l’indepentisme és més fort que mai. Queda encara molt camí per recórrer, molts obstacles per superar. Tal com hem vist, amb les dades a la mà, l’enemic és fort, l’espanyolisme, els enemics del dret a decidir són l’enemic a batre i el combat serà dur.
Ningú que aspiri a la llibertat de Catalunya, ningú que vulgui la sobirania per a la nostra nació, ningú que cregui que el nostre país ha de continuar avançant cap a l’estat propi es pot quedar a casa, perquè tots som necessaris en aquesta lluita.
Us necessitem a tots i a totes al peu del canó. Gràcies a tots i a totes per aquesta gran experiència viscuda. Gràcies, patriotes! Una abraçada.
Visca la CUP i visca Reagrupament Independentista!
Visca Catalunya lliure!
Carles Bonaventura i Cabanes

Els Comentaris estan tancats