Esquerra intenta guanyar als despatxos de la junta electoral el que ha perdut a les urnes


Arran dels intents desesperats d’ERC de Girona de remoure cel i terra a la recerca d’uns vots que li permetin continuar sent present a l’Ajuntament de la nostra ciutat, malgrat la sentència clara que les urnes van dictar el passat 22 de maig, l’executiva del Gironès de Reagrupament Independentista considera que:

La candidatura de la CUP+Reagrupament es mereix el resultat obtingut, ja que ha ocupat espais d’altres partits que ara reclamen vots per les meses. A vegades arribar a acceptar la realitat costa molt. Els que ara reclamen hauran de pair durant una temporada llarga que la gent, que no és ximple, sap el que vol i que ha votat a consciència. Els gironins i les gironines volen canvis a l’Ajuntament i això s’ha demostrat en el resultat que hi ha hagut.

Independentment de quin sigui el repartiment d’escons final, el resultat de la candidatura de la CUP+Reagrupament ha estat excel·lent i això ERC no ho podrà emmascarar encara que pugui salvar un regidor dels quatre que tenien.

El fet que Reagrupament apostés per l’acord amb la CUP i no pas amb ERC ha estat determinant en el resultat que hi ha hagut, i això és el que dol més a Esquerra, que, malgrat haver tingut l’oportunitat de pactar amb Reagrupament, per la seva actitud prepotent, la seva manca de compromís amb la regeneració democràtica, el seu vet a determinats candidats de Reagrupament, la seva obstinació a re-col·locar càrrecs del tripartit… al final facilités que Reagrupament i la CUP s’entenguessin i que ERC es quedés sola, la qual cosa ha portat als resultats que hi ha hagut: CUP+Reagrupament, 3 (0); Esquerra, 0 (4).

Mantingui el regidor o no, Reagrupament Independentista continuarà treballant a la ciutat de Girona en col·laboració amb la CUP, a favor dels interessos dels gironins i les gironines i a favor de les llibertats nacionals de Catalunya, cosa que massa sovint Esquerra no ha fet des del nostre ajuntament, com per exemple quan aquest partit es va negar a promoure la declaració de Girona com a municipi exclòs de la Constitució Espanyola; amb la seva posició favorable a la construcció del pavelló de la Devesa; amb el seu silenci en el tema del TAV, amb el seu total seguidisme a les polítiques del PSC i en tantes altres qüestions que ara no val la pena recordar.

Comissió executiva Reagrupament Gironès

Els Comentaris estan tancats