Assemblea regional demarcació de Girona


Benvolguda associada, benvolgut associat,

Tal i com ja sabeu, com a conseqüència del procés electoral obert per a l’elecció del coordinador regional de Girona, el proper 4 de juny  a les 10.00 hores i fins a les 14.00 hores tindrà lloc l’Assemblea Regional al centre Cultural La Sitja, C/ Narcís Monturiol, 31 de Fornells de la Selva.

Us fem avinent que els qui ho desitgeu després poder apuntar-vos a un dinar que tindrà lloc al Restaurant Locanda de Fornells ( situat a l’entrada del poble, al  costat  del cementiri), el preu del qual serà de 20.-€ per persona.

Cal que els interessats en sumar-vos el dinar confirmeu la vostra assistència abans del dia 2 de juny, enviant un correu a la web  girones@reagrupament.cat , per tal de poder saber amb exactitud per quantes persones cal reservar.

Cordialment,

Comissió Executiva
Reagrupament Independentista del Gironès

Els Comentaris estan tancats