El TSJC ratifica el regidor de Reagrupament a Girona


Carles Bonaventura, el primer regidor de Reagrupament Independentista a la ciutat de Girona –tercer a la llista de conjunta amb la CUP–, continuarà la seva tasca al grup municipal després que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) hagi rebutjat el recurs d’Esquerra, que la Junta Electoral tampoc no havia acceptat, de fer vàlids uns vots considerats nuls.

Precisament, el passat dimarts 7 de juny, Jordi Navarro, regidor de la CUP, i Carles Bonaventura, regidor de Reagrupament, van explicar que defensarien allà on calgués els tres regidors que la voluntat dels gironins expressada en les urnes el 22 de maig va donar a la CUP+RCat. Carles Bonaventura va lamentar que un interès “purament partidista” suposés ajornar la constitució de l’Ajuntament per la voluntat “de resoldre als jutjats un tema que ERC ha perdut a les urnes”. “Els gironins i les gironines van expressar la seva voluntat el 22-M i van atorgar tres regidors a la CUP+RCat i cap a Esquerra. Cap dels apoderats d’ERC va registrar cap incidència en cap de les meses dels col·legis electorals de tot Girona. Si el dia de les eleccions no van detectar cap irregularitat, per què ara s’atreveixen a dir que tot el procés s’ha portat amb ‘poc rigor’”, va afegir Bonaventura.

El regidor de Reagrupament també va afirmar que “tot això és una manca de seriositat absoluta per part d’ERC, i jo penso el mateix que la gran majoria de gironins: aquesta gent tenen un mal perdre”.

Reagrupament Independentista espera que amb aquesta sentència Esquerra a Girona es doni per vençuda i descarti recórrer al Tribunal Constitucional espanyol.

Els Comentaris estan tancats