Acte Assemblea Nacional Catalana


Dimecres 29 de Juny a les 20:00h tindrà lloc a la casa de cultura de Girona, l’acte de presentació del Moviment per la Independència, el projecte de l’ANC  (Assemblea Nacional Catalana). L’acte anirà a càrrec de Jaume Soler i Marta Guillaumes.

Després de les diferents tandes de consultes que van culminar, el passat abril,  amb la de Barcelona i d’altres poblacions catalanes que no l’havien fet,  es continua treballant per organitzar l’independentisme amb el mateix esperit que s’han anat desenvolupant les consultes populars: les persones que s’adhereixen al MxI (moviment per la Independència) ho fan a títol estrictament individual, comparteixen la voluntat d’organitzar-se en xarxes territorials i sectorials, i comparteixen també la necessitat d’articular el moviment independentista des de la transversalitat (només limitada pel respecte als drets humans i als principis democràtics).

L’objectiu és constituir una Assemblea Nacional Catalana (ANC) que vertebri la ciutadania de la manera que ho va fer, en el seu moment, l’Assemblea de Catalunya, estructurada en assemblees democràtiques a cada poble.

Els Comentaris estan tancats