Quan podrem deixar de sortir als carrers


A mitjans del passat mes de juliol vàrem constituir la nova Comissió Executiva de Reagrupament al Gironès; la integren quinze persones amb ganes de treballar pel país, amb empenta i entusiasme. I fou amb aquest mateix ànim que el passat diumenge 11 vàrem manifestar-nos a Girona. Certament els darrers esdeveniments així ho exigeixen, però també és ben veritat que cada onze de setembre celebrem allò que, de ser lliures, ja no hauríem de celebrar.

D’esdevenir estat, celebraríem la nostra festa nacional, i aquell dia sí, tots els catalans podríem sortir al carrer a celebrar, ja no ens caldria sortir a fer precisament el contrari: reivindicar. Potser ha arribat el moment de voler de deixar de sortir als carrers a reivindicar i sortir a celebrar, però de debó.

Rosa Cruz

Coordinadora Reagrupament Gironès

Els Comentaris estan tancats