Comunicat als associats sobre la posició de Reagrupament Girona pel 20N


Arran de les informacions aparegudes aquests dies en diferents mitjans de comunicació, des de Reagrupament Girona volem informar als nostres associats que la nostra voluntat és la d’arribar a un acord amb Esquerra per aconseguir que a la circumscripció de Girona també sigui possible treballar plegats pels nostres objectius compartits, tal com es farà a les altres circumscripcions del Principat de Catalunya.

En aquest sentit, sapigueu que encoratgem les dues parts negociadores a aprofitar fins a l’últim moment perquè aquest acord entre ERC i RCat a la demarcació de Girona també sigui una realitat. Reagrupament sempre ha dit que no ens barallaríem amb Esquerra per una qüestió de noms o de llocs a la llista, però també volem deixar clar que aquest fet no ha de ser aprofitat per ningú per voler imposar uns noms sense que abans hagin estat consensuats, uns noms que tampoc responen a la línia de renovació i de col·laboració amb altres organitzacions que vol impulsar Oriol Junqueras.

En aquest sentit, ens refermem en la nostra valoració enormement positiva pel que fa a l’acord que en l’àmbit del Principat de Catalunya s’ha aconseguit entre ERC-RCat-Catalunya SÍ, i demanem als negociadors, tant d’ERC com de RCat, un últim esforç perquè a la circumscripció de Girona també s’assoleixi l’acord. Hi som a temps i estem convençuts que ho podem aconseguir.

L’objectiu d’assegurar que a Girona es mantingui un diputat independentista i que no l’assoleixi el PP s’ho val.

Carles Bonaventura i Cabanes

Coordinador de la Regió de Girona de Reagrupament

Els Comentaris estan tancats