ERC i RCat arriben a un acord a la circumscripció de Girona amb vista a les eleccions del 20-N


COMUNICAT DE PREMSA

ERC i RCat arriben a un acord a la circumscripció de Girona amb vista a les eleccions del 20-N

Avui divendres 14 d’octubre ha tingut lloc a la ciutat de Girona una reunió entre una delegació d’Esquerra Republicana de Catalunya, encapçalada pel seu president regional, Josep Carrapiço, i una altra de Reagrupament Independentista, al capdavant de la qual hi havia Carles Bonaventura, coordinador regional.

En aquesta reunió s’ha constatat la necessitat d’arribar a una aliança sòlida sota l’única premissa de servir al projecte de la independència de Catalunya.

En conseqüència, i assumint íntegrament les bases de l’entesa entre Esquerra i Reagrupament en l’àmbit nacional, hem arribat a l’acord, a la demarcació de Girona, de treballar en una base programàtica compartida per assolir el repte que l’independentisme tingui la màxima representació a les cambres legislatives espanyoles, tant a Girona com a la resta de circumscripcions.

Amb aquest objectiu, hem aprovat constituir una comissió paritària per treballar conjuntament totes les qüestions relatives a la campanya electoral.

Volem oferir a les gironines i els gironins la possibilitat de poder votar el pròxim 20 de novembre per la independència de Catalunya i de fer-ho donant suport a una proposta que ha sabut prioritzar una entesa de llarg recorregut per sobre de discrepàncies conjunturals.

Estem convençuts que, ara, amb l’escenari polític que s’acosta, amb una gairebé segura majoria absoluta del Partit Popular a Madrid, serà més important que mai la presència de l’independentisme català al Congrés dels Diputats i al Senat.

Encoratgem la ciutadania de les comarques gironines a donar suport a la coalició ERC-RCat-Catalunya SÍ i a participar activament en aquest projecte per així, tots plegats, fer un pas important en el camí de l’Estat propi.

Girona, 14 d’octubre de 2011

Josep Carrapiço                                                                                         Carles Bonaventura

Esquerra Republicana de Catalunya                                               Reagrupament Independentista

Els Comentaris estan tancats