Presentació dels candidats d’ERC-Reagrupament per Girona


Esquerra Republicana i Reagrupament van presentar a la plaça dels Apòstols de Girona la candidatura al Congrés dels Diputats i al Senat per les eleccions espanyoles del 20 de novembre en aquesta circumscripció. La llista estarà encapçalada per l’exalcaldessa de Ripoll Teresa Jordà, d’ERC, i inclourà dos membres de Reagrupament: l’advocada gironina Rosa Cruz, coordinadora al Gironès de RCat, en el número dos, i Santi Bosch, metge i ginecòleg de Salt, que ocuparà el número sis i que clourà la llista.

La candidatura, a més, té el suport de la plataforma Catalunya Sí, dins la qual hi ha personalitats independents d’arreu de Catalunya, que demanen el vot per aquesta proposta política el 20-N. Un suport que des del món cívic ja han expressat: Màrius Serra, Ferran Requejo, Lluís Llach, Gerard Quintana, Lluís Gavaldà, Joan Reig, Quim Masferrer, Fèlix Martí o el pare Manel, entre molts d’altres.

Jordà, en la seva intervenció, va insistir a dir que la candidatura uneix les forces independentistes, i que aquest serà el principal missatge de la campanya. La cap de llista va defensar la presència a Madrid tot insistint que allà on es decideixen coses que afecten Catalunya i els seus ciutadans, els independentistes hi hem de ser. També va destacar la necessitat de defensar: la independència fiscal, les polítiques socials i la reforma tributària per fomentar una economia que beneficiï sectors com ara el del petit comerç i els autònoms, punts que pensen defensar tant al Congrés com al Senat.

Els Comentaris estan tancats