Reagrupament i ERC fan campanya conjuntament a les Fires de Girona


El passat dimarts 1 de novembre, diada de Tots Sants, Esquerra i Reagrupament van fer campanya conjuntament a Girona a la Devesa per les Fires i Festes de Sant Narcís. Des de primera hora del matí i fins a final de la tarda, militants d’ERC i associats a RCat van distribuir centenars de fulls volants, adhesius i globus del material de precampanya electoral entre els milers de persones que, en un dels dies més importants de les Fires, van visitar Girona per gaudir de les mostres de pintura, artesania, etc. i pujar a les atraccions per a la mainada.

La cap de llista de la candidatura d’ERC-RCat-Catalunya Sí, Teresa Jordà, i la número dos de la llista, Rosa Cruz, van atendre així mateix els mitjans de comunicació i van parlar amb les persones que se’ls acostaven i que estaven interessades per diferents punts del programa de la coalició independentista.

Per les parades també van passar durant tota la jornada diferents membres d’ERC i RCat, com ara la candidata al Senat Maria Mercè Roca, el diputat d’ERC Pere Bosch, el membre de l’executiva nacional republicana Eduard Lòpez, el coordinador regional de Reagrupament i regidor de l’Ajuntament gironí, Carles Bonaventura i molts membres de totes dues organitzacions, que també van col·laborar en la distribució del material de precampanya i van atendre les consultes de la gent, en un dia que va acabar sent molt profitós a l’hora de fer arribar les propostes de la coalició independentista als ciutadans.

A la fotografia, les candidates Teresa Jordà (ERC) i Rosa Cruz (RCat), al davant de les parades de les dues organitzacions, que han decidit sumar esforços en les eleccions del 20-N.

Els Comentaris estan tancats