Inici de campanya a la demarcació de Girona de la coalicio ERC-RCat-Catalunya Sí al Pertús: “Trenquem la frontera!”


Dijous al vespre, el dia d’inici de la campanya electoral, un bon nombre de membres d’ERC, RCat i Catalunya Sí, i també de les JERC, de banda i banda de la frontera es van aplegar a Can Laporta, a la Jonquera, per donar inici a la campanya a la circumscripció de Girona.

Hi eren presents la cap de llista, Teresa Jordà; la número dos de la candidatura, Rosa Cruz; el responsable d’ERC de la Catalunya del Nord, Joan Ridaura; el coordinador d’Esquerra de la Regió de Girona, Josep Carrapiço; el coordinador regional de Reagrupament, Carles Bonaventura, i altres responsables de la campanya.

En els parlaments es va posar èmfasi en la necessitat que la veu de l’independentisme se senti ben forta els pròxims quatre anys a les Corts espanyoles, sobretot quan totes les enquestes donen com a segura una majoria absoluta del Partit Popular i un triomf de les tesis més espanyolistes. En aquest sentit, és molt important que a la demarcació de Girona la coalició entre ERC, RCat i Catalunya Sí obtingui representació i que com a mínim es mantingui el diputat que ara ja hi té Esquerra.

Després de la roda de premsa de presentació, tots els assistents es van traslladar fins al Pertús, a la ratlla fronterera, on es van fer una foto simbòlica amb els cartells de la campanya per donar a entendre i deixar clar que la candidatura treballarà per trencar aquesta frontera imposada pels estats espanyol i francès que divideix artificialment la nostra nació.

Els Comentaris estan tancats