Crònica acte ERC-Reagrupament Aeroport de Girona


El passat dia 5 de novembre al matí va tenir lloc un acte de campanya a l’ Aeroport de Girona. El cap de llista de la coalició independentista Alfred Bosch, acompanyat de Teresa Jordà i Rosa Cruz, escolliren aquesta infraestructura per denunciar la situació actual de l’aeroport gironí.

Els membres de la coalició independentista varen destacar l’enorme importància de l’ aeroport tant per Girona com per tota la comarca, tot argumentant que CIU no ha estat a l’alçada de les negociacions amb la companyia irlandesa, conduint l’ aeroport a la situació actual. Els vols s’han reduït a la meitat en dos anys, fet que de retruc també ha derivat en acomiadaments en companyies de handling.

La candidata de Reagrupament i número dos de la llista de la coalició independentista per Girona, Rosa Cruz, va afirmar que AENA gestiona tot lo malament que pot els aeroports catalans per tal que siguin deficitaris i ni la Generalitat en pugui assumir les competències per no augmentar el dèficit que ja pateix.

Els candidats van coincidir a remarcar la importància de retornar l’ aeroport a la situació anterior, i si pot ser millorar-la, per tal de dotar Catalunya i la comarca d’ una infraestructura importantíssima per al comerç i el turisme al ser la Costa Brava el principal destí turístic de Catalunya.

Els Comentaris estan tancats