Una representació de Reagrupament del Gironès assisteix a l’acte central de campanya d’ERC-RCat-Catalunya Sí a Barcelona


Un nombrós grup d’associats de Reagrupament del Gironès encapçalat per la seva coordinadora i número dos de la candidatura per la circumscripció de Girona, Rosa Cruz van assistir a l’acte central de campanya que va tenir lloc a Barcelona el diumenge 13 de novembre i al qual van assistir unes 1.200 persones.

Amb una espectacular escenografia i amb l’actor Quim Masferrer com a mestre de cerimònies es va desenvolupar un acte que va tenir una nombrosa representació dalt de l’escenari de diferents candidats de la coalició independentista: Teresa Jordà, Ramona Vergés, Joan Tardà… tots van passar per dalt de l’escenari per contraposar les misèries que representa per a Catalunya la comunitat autònoma del no contra els avantatges de la república del sí, és a dir de la independència.

Finalment, i després de diferents peces musicals interpretades pel grup Estel Roig i de repassar, un per un, tots els noms de les personalitats que donen suport a la candidatura a través de la plataforma Catalunya Sí, Alfred Bosch, Joan Carretero i Oriol Junqueras van cloure l’acte amb tres brillants intervencions en què van agrair el suport de tots els assistents i els van demanar un esforç final fins al 20 de novembre perquè no es perdi ni un sol vot. L’acte va finalitzat amb el cant d’Els Segadors.

Els Comentaris estan tancats