Surt el número 9 de ‘La Veu’, dedicat als candidats de Reagrupament


El número 9 de La Veu arriba sis dies abans de la celebració de les eleccions al Congrés i Senat espanyols. Per això, hem cregut oportú dedicar-lo en la seva totalitat a aquestes eleccions donant la veu als candidats de Reagrupament que van a les llistes de la coalició ERC-Reagrupament-Catalunya Sí. En aquesta edició podeu llegir-hi un article de la Rosa Cruz, número 2 a la candidatura, per  Girona.

Per tant, veureu que no hi ha les seccions habituals que han estat substituïdes pels escrits dels reagrupats que concorren a aquestes eleccions. Pel Congrés a Barcelona, hi tenim: Ramona Vergés (núm. 3), Victòria Valls (núm. 10), Albert Aragonès (núm. 16), Boi Fuster (núm. 21), Rosa Escalé (núm. 25) i Imma Prat (núm. 30). Per Girona, Rosa Cruz (núm. 2) i Santi Bosch (núm. 6). Per Lleida, Maria Roca (núm. 4) i per Tarragona, Jordi Gomis (núm. 3). Pel Senat, a BCN, Dr. Moisès Broggi (núm. 1) i, per Tarragona, Felip Garcia (núm. 3).

http://www.reagrupament.cat/noticies/surt_el_numero_9_de_la_veu_dedicat_als_candidats_de_reagrupament

Els Comentaris estan tancats