La CUP i Reagrupament porten al ple de l’Ajuntament de Girona d’aquest dilluns la moció d’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència


Aquest dilluns, i per iniciativa del grup municipal que formen els regidors de la CUP i Reagrupament, se sotmetrà a votació del ple de l’Ajuntament de Girona la moció perquè la nostra ciutat s’adhereixi a l’Associació de Municipis per la Independència.

Aquesta associació es constituirà formalment a Vic aquest dimecres 14 de desembre i esperem que ja ho pugui fer amb la inclusió de Girona. A hores d’ara, 116 municipis del Principat de Catalunya ja s’han sumat a aquesta iniciativa. En aquest sentit, des de RCat considerem que la transcendència de Girona, capital de demarcació, farà que aquesta associació guanyi encara molt més pes.

Per tot això, demanem a la societat civil, entitats, associacions, als partits polítics amb els quals compartim els ideals de llibertat i sobirania, a tots aquells que com nosaltres volen l’estat propi per a Catalunya que siguin presents en el ple, que començarà a les vuit del vespre.

En aquest sentit, Carles Bonaventura, regidor de Reagrupament ha manifestat que és molt important que l’Ajuntament de Girona se sumi a l’Associació de Municipis per la Independència. Serà la primera capital d’això que els espanyols anomenen ‘províncies’ que ho faci. Per tant, faig una crida, primer, al conjunt de regidors del consistori perquè votin favorablement aquesta proposta, ja que aquest ‘sí’ significarà que tots plegats volem fer un pas endavant en el camí de la llibertat , en el camí de la sobirania per al nostre poble, i, en segon lloc, una crida també perquè tots aquells gironins i gironines que comparteixin aquests objectius siguin presents a la sala de plens i ens acompanyin en aquesta votació, que no es quedi en una simple declaració institucional, sinó que sigui una decisió àmpliament compartida pel conjunt associatiu de la ciutat”.

Girona, 10 de desembre del 2011
Executiva Comarcal del Gironès de Reagrupament Independentista.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks