La diputada Teresa Jordà diu que el nou retard de l’N-II és una “excusa de mal pagador” i demana als diputats gironins que no votin la investidura fins desencallar la carretera


Jordà trobaincreïbleque sargumenti larribada del Nadal i el canvi de govern per no fer una obra imprescindible

La diputada d’ERC-Reagrupament a Madrid Teresa Jordà ha fet una crida als diputats gironins perquè no votin la investidura de Mariano Rajoy fins que no es desencalli l’N-II en el tram Sils-Caldes. Jordà ha optat per aquesta demanda després que en campanya electoral es va aprovar l’adjudicació de les obres d’aquest tram. Llavors tot semblava indicar que les obres s’havien de reprendre de manera més o menys imminent. Ara, però, amb el canvi de govern, el PP ha demanat que s’aturin les obres aprofitant també l’arribada del Nadal. Per Jordà, aquestes obres, que ja porten 2 anys de retard, atès que es van encallar el 2009, no es poden tornar a ajornar i encara menys amb “excuses de mal pagador” com ara que arriba el Nadal i que hi ha hagut eleccions i un canvi de govern.

La diputada ha recordat que fa quatre dies s’ha fet una campanya electoral en la qual tots els partits polítics incloïen en el seu programa la resolució de l’N-II. Per això, entén menys que un canvi de govern pugui condicionar aquesta obra. També ha recordat que es tracta d’un punt negre amb molt de trànsit. Per aquest motiu, sosté que arribats als extrems actuals, a un nou incompliment de compromisos i a un nou retard, només hi ha una solució que és la força dels diputats gironins. Jordà insta el PP a fer valer el seu diputat gironí per desencallar el tema i a la resta de formacions polítiques a fer pressió perquè l’N-II no es transformi en la Sagrada Família de les comarques de Girona.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks