Reagrupament aconsegueix que Flaçà s’adhereixi a l’Associació de Municipis per la Independència


El passat dijous 26 de gener va tenir lloc el ple municipal a l’Ajuntament de Flaçà. El regidor per Reagrupament, Artur Segura, va presentar-hi un paquet de quatre mocions de caire independentista i de país. Finalment, dues van quedar pendents de discussió per al següent ple i les altres dues van ser aprovades.

Les mocions versaven sobre l’adhesió a l’Associació de Municipis per la Independència, que va ser aprovada per unanimitat, i la retirada de plaques de carrer en castellà i símbols feixistes que, incomprensiblement, encara queden al municipi, que es va aprovar amb un resultat més ajustat. Van quedar sobre la taula ─ja que l’equip de govern demanava més temps per valorar-les─ la moció sobre l’abolició de la monarquia i la declaració de municipi moralment exclòs de la Constitució espanyola.

Segura es mostra satisfet amb el resultat, ja que la unanimitat del plenari sobre l’adhesió a l’AMI comportarà un paper actiu del municipi en la consecució de l’objectiu final de la independència de Catalunya. Quan a la retirada de les plaques i els símbols franquistes, el regidor destaca que, tot i haver trobat una certa oposició ─encara─ entre alguns membres del plenari, s’ha posat una pedra per al restabliment de la normalitat democràtica que cal al poble català enfront dels enquistaments feixistes que encara causen por a alguns sectors de la societat.

Pel que fa a les mocions pendents, l’equip de govern de Flaçà ha demanat a Reagrupament que les presenti al proper ple a causa de la delicadesa de les dues qüestions que s’hi proposen, per tal de poder debatre alguna modificació als redactats.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks