Només amb l’ Estat propi Catalunya serà econòmicament viable


Aquest és el leitmotiv del Cercle Català de Negocis, l’associació d’empresaris per l’ Estat propi, el que els guia, aconsseguir-ho, el que molts ja hem entès, d’altres malgrat la gravíssima conjuntura actual és sorprenent que encara no, pel que treballem i el que ens motiva a unir esforços. Amb aquesta premisa, contundent i rotunda, varen iniciar ahir l’acte de presentació organitzat per Reagrupament Gironès al Centre Cívic Pla de Palau de Girona.

Al llarg de la xerrada varen anar desgranant els motius que ens permeten fer aquesta afirmació, amb xifres i dades fruit d’acurats estudis: no es pot dir que resulti gratuïta ni aleatòria. Els empresaris catalans que integren el CCN, tots ells patriotes als que cal lloar la tasca de recòrrer el territori donant a conèixer els beneficis de l’ Estat propi, ho tenen clar, Reagrupament també, només faltes tú.

Ports, aeroports, xarxes ferroviàries, carreteres, tot de tercera, per què Espanya així ho decreta, malgrat som el seu motor, la seva fàbrica i la seva principal font d’ ingressos. Conèixer quina seria la nostra nòmina si Catalunya esdevingués estat, en quan augmentarien els beneficis de les petites empreses que constitueixen el gran teixit empresarial català, en quin percentatge podriem reduir l’ impost de l’ IRPF o com veuriem augmentades les pensions, tot això i més ens donà a conèixer el CCN. Però no només fou un bany real de números i dades objectives que quan has processat et generen un elevat grau d’ indignació, alhora que incomprensió, si no que també contribueixen amb la seva tasca divulgativa a fer perdre la por, a desmitificar: “a Europa no ens hi voldran”, quantes vegades no hem sentit dir que la independència no és possible per motius lligats amb el procés europeu o la normativa comunitària. Falç, i això també ho exposen amb una claredat meridiana els empresaris per l’Estat propi. En definitiva, després d’ escoltar-los qui no ho acabi d’entendre ni tenir clar és per què no vol o no pot.

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)

Powered by WP Hashcash


  1. No hi ha trackbacks